وجود 6.5 کیلومتر تونل در گیلان/ نصب کامل روشنایی در تونل ها
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - تین نیوز |
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، از وجود 17دستگاه تونل فعال به طول 6.5 کیلومتر در این استان خبر داد و گفت: تمامی تونل ها در این استان از سیستم روشنایی بهره مند هستند و به طور منظم و طبق برنامه ریزی های دوره ای بازبینی، تعمیر و اورهال می شوند.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، فریبرز مرادی با بیان اینکه 17 دستگاه تونل فعال به طول 6532 متر در استان گیلان وجود دارد، اظهار کرد: سیستم روشنایی این تونل ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هرگونه نقص یا خرابی در آن ها به سرعت شناسایی و رفع می شود.
وی همچنین به تونل 717 متری منجیل اشاره و اظهار کرد: این تونل به دلیل ویژگی های خاص مسیر، علاوه بر سیستم روشنایی، به سیستم تهویه نیز مجهز است؛ جت فن های نصب شده در داخل تونل، به طور مداوم هوای داخل تونل را تهویه و از تجمع دود و آلاینده ها جلوگیری می کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان یادآور شد: این سیستم تهویه به ویژه در شرایط اضطراری مانند وقوع تصادف یا آتش سوزی در داخل تونل، نقش حیاتی در حفظ سلامت و ایمنی مسافران دارد.
مرادی با اشاره به شرایط جغرافیایی خاص استان و کوهستانی بودن بیشتر مسیرها، بر اهمیت انجام عملیات نگهداری دقیق و منظم از تونل ها تاکید و اظهار کرد: ما همواره در تلاشیم تا با به کارگیری تجهیزات و فناوری های نوین، بهترین شرایط ایمنی را برای کاربران جاده ای فراهم کنیم و لذا به روز بودن سیستم روشنایی و تهویه تونل ها از مهمترین اقدامات در این زمینه است.
-
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱:۲۰
-
۳ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/813307/